Zadar u subotu otvara novu sezonu HT Premijer lige, kad će u Krešinom domu dočekati Zabok, s početkom u 19 sati. Nakon skoro godinu dana bez gledatelja (izuzetak finalne utakmice protiv Splita) navijači se vraćaju na tribine. U prodaju kreće ograničen broj dnevnih ulaznica, dok će pretplatnici iz sezone 2020/2021 imati slobodan ulaz na utakmici protiv Zaboka.

Od sutra počinje prodaja dnevnih ulaznica za utakmicu protiv Zaboka. Sutra, 16. rujna i u petak 17. rujna prodaja ulaznica će biti na Višnjiku od 10h do 18h. Na dan utakmice prodaja će biti od 12h do 19:30h. Cijena dnevne ulaznice je 30kn.

Navijači će se morati pridržavati epidemioloških mjera, tijekom utakmice navijači će morati nositi maske i održavati razmak od drugih. Potrebno za ulazak u dvoranu je:

  • EU COVID POTVRDA (potvrda o cijepljenju, negativnom testu ili potvrda o preboljenju COVID-19 u zadnjih 180 dana).
  • Osobnu iskaznicu

Klub je svojim navijačima organizirao brzo testiranje iza dvorane Krešimira Ćosića (kod bazena i klizališta na nedovršenom parkiralištu ŠC Višnjik), radno vrijeme punkta za testiranje je od 11h do 19h.

Upozoravamo da se mogu stvoriti gužve na dan utakmice, stoga molimo sve navijače da dođu ranije kako bi se izbjegle gužve na prodajnom mjestu, te na punktu za testiranje i na ulazu od dvorane.

 

photo,info:057