Po IBFF federaciji zadarska bodybuilderica Vanja Tokić nastupila je u kategoriji profesionalaca PRO TOP MODEL te osvojila 1. mjesto. Ovo natjecanje bilo je najveće sportsko događanje u BiH u ovoj godini, a nastupilo je više od stotinu natjecatelja iz cijele regije te zemalja poput Rumunjske, Mađarske,Poljske, Slovačke, Italije, Moldavije i Izraela.

– Ni jutro poslije još se emocije nisu stišale, još srce lupa, osmjeh mi ne silazi s lica. Svako ono buđenje u 4 i 30, svaki trening, strogi režim prehrane, svaka kaplja znoja, sve se isplatilo. U ovom sportu svi idu s očekivanjima tako sam i ja išla, zato se uostalom i trudiš, zato ulažeš najviše što možeš jer u ovoj vrsti sporta nijanse određuju pobjednika. Nije lako. No, ako si posložen i u glavi i u tijelu, ako znaš što želiš i što ti je cilj, onda sva ta odricanja, posebice prije samog natjecanja prihvatiš kao nešto normalno. Presretna sam jer sam u godinu dana uspjela osvojiti PRO CARD i postati Europska PRO prvakinja. Ovaj pehar i osvojeno prvo mjesto su mi je poticaj da idem ovim putem dalje, da nastavim s treninzima i vjerujem u sebe.”, ističe Vanja.

Dodaje kako je organizacija natjecanja bila na visokoj razini te zahvaljuje svojoj obitelji, prijateljima, sponzorima i predsjedniku IBFF-a Lariju Peruscu i Dušku Mađareviću ispred IBFF federacije na podršci.

 

photo,info:057