Univerzalna sportska škola mjesto je gdje će najmlađi krenuti svojim prvim sportskim koracima kroz veliki izbor igara i upoznati osnove različitih sportova.

Program univerzalne sportske škole kreće u novoj sezoni 2023./2024. i namijenjen je djeci predškolske dobi (4 – 6 godina) i školskoj dobi (od 7-12 godina) te će se pod stručnim okom trenera raditi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju.

Smisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša već socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima.

Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga su nam na prvom su mjestu. Iz navedenih razloga na našim treninzima raditi će se u malim skupinama kako bi se program što više individualizirao svakom djetetu.

Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju trenerovo stručno mišljenje u kojem sportu dijete ima najveće šanse za uspjeh. Program univerzalne sportske škole provodit će se dva do tri puta tjedno po 45 – 60 minuta tijekom cijele školske godine u sportskoj dvorani i terenima cijeloga sportskoga centra Višnjik od 02.listopada 2023 godine. Sportske su aktivnosti nedvojbeno dobrodošle i potrebne za pravilan razvoj djece, a s obzirom na to da će se održavati pod budnim okom kvalificiranih trenera, ne sumnjamo da će interes biti popriličanu. Svi zainteresirani moraju popuniti obrazac i proslijediti ga na email: [email protected] sve informacije u svezi besplatne univerzalne škole mogu se dobiti na telefon: 023/208-064, 023/627-400 i 023/627-401.

Kriterij:
1. Prednost upisa u univerzalnu sportsku školu imaju djeca čiji roditelji ostvaruju pravo na doplatak za djecu (Dostaviti rješenje o pravu na dječji doplatak)
2. Djeca koja nisu upisana u sportske klubove (Izjava roditelja).

Obr.3. IZJAVA

Obr.2.PRIVOLA SPORTSKA ŠKOLA
Obr.1. ANKETNI UPTINIK