Na atletskom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke održanom u Zagrebu donio je dvije pojedinačne medalje atletičara zadarskog AK Fortius.

Jana Bujan nastupila je u dvije discipline i u obje osvojila medalje. Najprije je pobIjedila u troskoku, a zatim i osvojila brončanu medalju u skoku u dalj.

Samo onaj tko je skakao troskok i dalj u istom danu koliko je to teško i stresno za organizam. No takav je format zimskog natjecanja i što je tu je. A još kad u zimskom periodu nemaš mogućnost skakanja u toplom i zatvorenom prostoru,uspjeh postaje još veći. Skakači znaju koliko je teško skakati na natjecanju bez skakanja na treningu, kaže trener Edi Stipić.

Miriam Medved koja je bila 4. na utrci na 800m, a štafeta;Fortius 1 (Daria Kovač, Nina Vrdoljak, Nika Gašpar i Miriam Medved) bila je također 4. Po vremenu daleko od medalje, ali po sastavu mlada s dvije kadetkinje i dvije ulazne mlađe juniorke.

Luka Kulišić bio je 5. u skoku u dalj, Nina Vrdoljak na 60m, te Tina Ramov s osobnim rekordima što je i smisao ovakvih natjecanja. Ostvarena su dva 6. mjesta odličnog kuglaša (koji je zapravo kopljaš) Jakova Pijace te skakača u dalj Noe Stipića, oba također s osobnim rekordima.

photo,info:sport023