Hrvatski olimpijski odbor dao je podršku za suradnju na EU projektu “Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva (SOCD) u kriznim situacijama” te Vam sukladno tome prosljeđujemo potrebne informacije kako bi se mogli uključiti u besplatne radionice koje se nude ovim projektom. O koristima ovih radionica za boljitak funkcioniranja vaših sportskih organizacija posebno u kriznim situacijama možete saznati sudjelovanje na Radionicama koje će se održavati uživo ali i putem jednostavne Zoom Meeting aplikacije. Partner na tome projektu je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Teme koje možete poslušati na ovoj radionicu su:

“Unapređivanje ključnih kompetencija trenera za rad u sportu  uz primjenu informacijsko komunikacijskih tehnologija u poučavanju i učenju”  iz područja „Obrazovanje“, koju će održati sportski psiholog Matej Fiškuš  (FiMat – za psihološku pripremu sportaša) od 10:00 do 12:30 sati i ″Žene u sportu i njihova važna uloga″ iz područja „Socijalna uključenost“, koju će održati  Suzana Šop, mag. iur. univ. spec. iur. (pomoćnica glavnog tajnika za pravne poslove u Sportskom savezu Grada Zagreba) od 13:00 do 15:30 sati.

Radionica će se održati u srijedu, 23. studenog 2022. godine s početkom u 10:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15) u predavaonici Centra za istraživanje i razvoj vrhunske sportske forme. Na radionici možete sudjelovati uživo ili on-line putem Zoom Meeting aplikacije.

Za jednostavno i brzo on-line uključivanje kliknite na ovu poveznicu: https://us02web.zoom.us/j/89404133176?pwd=RkY2NFBiZTFYbDJDSWpKbnc3a3Nxdz09

Sve dodatne informacije nalaze se u priloženoj Pozivnici (PDF dokument).

Pozivnica na 11. Radionicu EU Projekta Hrvači Trešnjevke za SOCD u kriznim situacijama

Stoga Vas pozivamo da se osobno uključite na 11. od ukupno 16 projektnim programom predviđenih Radionica, a sukladno uputi nositelja projekta Pozivnice (u prilogu) možete slobodno proslijediti onima za koje znate da bi im bilo na korist i da su zainteresirani  sudjelovati.

Nadamo se kako će te i na ovoj Radionici steći korisne informacije koje će vam pomoći u vašemu radu i djelovanju!

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirate i Voditelja EU projekta Ignacija Valečića na 097 7707711.