U Zadru je održano državno prvenstvo u ju-jitsu.Na turniru u Mocirama je sudjelovalo oko 250 natjecatelja iz cijele Hrvatske svih dobnih uzrasta.

Ju jitsu klub Zadar je nastupio s ukupno 18 natjecatelja mlađih uzrasta i 8 seniora te u disciplini početnika seniora sa 7 natjecatelja.

U kategoriji mlađih uzrasta osvojene su ukupno 3 zlatne,5 srebrnih i 9 brončanih medalja.Zlatnu medalju uzeli su:Luka Ušljebrka,Frane Bakarić i Cvita Mikin,srebrnu medalju osvojili su:Eugen Bajlo,Lucija Molnar,Sara Sutlović,Lucija Anić,Roko Martinčević a brončanu medalju:Tereza Dijan,Jakov Soldo.Luka Kapetanović,Dominik Ušljebrka,Tino Badžoka,Marko Milutin,Marijeta Rajević,Roko Miočić i Antonija Anić.

Za mlađe uzraste nastupao je i Karlo Mustajbegović.U kategoriji seniora osvojene su ukupno 3 zlatne,3 srebrne i 1 brončana medalja.

Zlatnu medalju uzeli su Dominik Miočić,Šime Zrilić i Tin Vuksan,srebro su osvojili Ivan Matešić,Lovre Jurin i Bruno Vuksan-Ćusa,brončanu medalju uzeo je Jurica Čirjak.U kategoriji seniora nastupao je još i Jakov Jović.

 

photo,info:023 sport